Telefoonnummer

+ 31 (0)6 2081 3736

Email

jeannette@ladamehandzorg.nl

Openingstijden

op afspraak

In Almere Poort is het “Poorthuis” een zeer bekend begrip. Het Poorthuis biedt plek aan jongeren die even geen ander thuis hebben. Vrijwilligers bieden ondersteuning en begeleiding. Verder worden in Het Poorthuis activiteiten georganiseerd voor en door mensen uit de buurt. Op de begane grond van Het Poorthuis vind je het ontmoetingscentrum. Daar worden activiteiten georganiseerd voor alle leeftijden.

De omwoners zijn de gezinnen die bij Het Poorthuis wonen. Ze begeleiden op vrijwillige basis de jongeren die op een van de opvangplekken in Het Poorthuis wonen. Ze delen hun leven met deze jongeren en helpen bij praktische zaken.

Care

Naast ondersteuning en opvang, biedt het Poorthuis ook voedsel aan aan de mensen die het nodig hebben. En dat strekt verder dan alleen Almere Poort. De stelling is: “Als jij het nodig hebt, ben je welkom”. Meer informatie kun je vinden op: Wegwijzer Care | Hulp en Advies voor iedereen in Almere (dewegwijzer-almere.nl)

Beauty Dag 15 november

Een van de activiteiten om mensen te steunen is de Beauty Dag. Dit wordt georganiseerd om de mensen die het nodig hebben even te verwennen, te verzorgen en zich even heel fijn te voelen.

Er zijn kappers aanwezig die gratis knippen, er zijn beauty cadeautjes die worden uitgedeeld, soms is er een pedicure aanwezig en uiteraard is ook La Dame Handzorg aanwezig voor de handzorgverlening en advies.

De eerstvolgende editie is 15 november 2023. Ben jij kapper? Masseur? Pedicure? Of heb je een andere baan in de beautybranche en wil je helpen? Laat het weten! Iedere hulp is welkom.

Het Poorthuis – Samen wonen, werken en leven in Almere Poort (poorthuisalmere.nl)

error: Content is protected !!