Telefoonnummer

+ 31 (0)6 2081 3736

Email

jeannette@ladamehandzorg.nl

Openingstijden

op afspraak

IBX is een revolutionair tweedelig systeem dat dient om beschadigde nagels te herstellen en om natuurlijke nagels sterker te maken. IBX kan onder alle afweekbare gelproducten gebruikt worden om de natuurlijke nagel te beschermen en de natuurlijke nagels sterker te maken waardoor ook van nature zwakke nagels langer kunnen groeien zonder een kunstnagel aan te brengen.

De IBX is een doordringend en versterkend  systeem; werkt binnen in de nagel in plaats van er bovenop. IBX wordt uitgehard met LED of UV licht en vormt in de bovenste lagen van de nagel een netwerk, dat deze lagen aan elkaar verbindt. Het resultaat is een steviger en flexibele nagel. Een nagel die lang kan worden zonder een toplaag aan te brengen, maar ook beschermd is tegen de mogelijk schadelijke gevolgen van het regelmatig verwijderen van een product.

Bron: Gorge.nl


Wat heb je eraan?

Het kan beschadigingen in nagels herstellen, zwakke nagels verstevigen en kwetsbare nagels beschermen. Nagels, die altijd snel afbreken of lelijk zijn of splijten, kunnen nu prachtig lang worden. Nagels, waarop soak-off gel niet lang goed blijft zitten, daar helpt IBX bij.

Voor welke klant is IBX geschikt?

IBX is geschikt voor vrouwen en mannen, die mooie natuurlijke nagels willen hebben, maar voor wie dat niet mogelijk was ten gevolge van een trauma, een beschadiging in de matrix (gebied waar de nagel wordt aangemaakt) of een natuurlijke zwakte. IBX herstelt en verstevigt de natuurlijke nagel en het is kleurloos en dus onzichtbaar. Het is geschikt voor patiënten die onder behandeling zijn, en te maken krijgen met een achteruitgang van de kwaliteit van de nagel(s).

IBX is ook geschikt voor wie graag regelmatig of altijd soak-off gel gebruikt (cosmetische behandeling), maar daar een probleem mee heeft, omdat de nagels beschadigd of kwetsbaar zijn. IBX herstelt en verstevigt de nagel waardoor de soak-off gel beter blijft zitten en IBX beschermt kwetsbare nagels tegen eventuele gevolgen van het regelmatig verwijderen van soak-off gel.

Certificering

De praktijk is IBX gecertificeerd en wordt vermeld op https://www.gorge.nl

Bron: Gorge.nl


De tarieven

error: Content is protected !!