Telefoonnummer

+ 31 (0)6 2081 3736

Email

jeannette@ladamehandzorg.nl

Openingstijden

op afspraak

We willen allemaal graag een gezonde blos op de wangen, ook de komende tijd tijdens de killere, koudere en minder zonnige dagen. Om die gezonde teint te krijgen in ons gezicht en hals, grijpen we snel naar make up of gaan een paar keer onder de zonnebank.

Een ander alternatief is een zelfbruiningsproduct (Natural Tanning/ Self Tan). Wat zijn eigenlijk de voordelen van deze manier van ‘zonnen’?

De voordelen

Het is een snelle manier van bruinen. Al na één keer kun je verschil zien, en na enkele keren wordt het effect beter zichtbaar.

Het is goedkoop. Afhankelijk van het merk kun je al voor een klein bedrag lange tijd vooruit en op goede momenten jouw gebruinde huid bereiken.

Het is redelijk makkelijk. Je hoeft zeker geen ervaring in de beautybranche te hebben om de zelfbruiner bij jezelf (of ander) aan te brengen. Zeker met een spray is de tan gemakkelijk aan te brengen en creëer je een egaal resultaat.

Bij normaal gebruik, dus géén overmatig en langdurig gebruik, is een zelfbruiner onschadelijk.*


Natural Tanning producten van HFL Laboratories

Nieuw in het assortiment bij La Dame Nails zijn de HFL Natural Tanning producten. Deze natuurlijke tanning lijn is een cosmetisch product en geschikt voor de gevoelige huid.

HFL Tanning Cream, HFL Tanning Spray, HFL Tanning Mousse


Hoe ga je te werk?

Belangrijk is om jouw kleur te plannen. Begin op tijd met de zelfbruiner om voor jouw bepaalde gelegenheid (feestje, fotoshoot, etc.) de juiste teint te hebben. Check daarbij goed de gebruiksaanwijzing van het product.

Gebruik een speciale handschoen of want om het product egaal aan te brengen. Dit voorkomt strepen en witte vlekken. Daarnaast voorkom je een verkleuring van jouw Gelpolish/BIAB of ander nagelproduct en bescherm je je nagelriemen en huid aan de binnenzijde van de handen. Nog beter zou zijn als je de nagels en nagelriemen vooraf goed insmeert met Dadi’Oil of HFL Roselan Balm

Om een mooi, egaal resultaat te halen en ook snel resultaat te zien, is vooraf scrubben van de huid heel belangrijk. Gebruik hiervoor geen scrub waar olie in zit (helaas…geen Dadi’Scrub dus) om te voorkomen dat jouw tanning product van jouw huid afglijdt. Houdt natuurlijk ook rekening met doucheproducten die olie of crème bevatten. Perfecte producten voor de voorbereiding zijn HFL Hair & Care, HFL Bodygel en HFL Sparkling Scrub.

Voordat je gaat starten met het aanbrengen van de zelfbruiner, droog jezelf goed af. Na het aanbrengen kun je het drogen van jouw zelfbruiner versnellen door de föhn te gebruiken.

Kortom: een fijn product om de winter mee door te komen! Wil je meer weten, check dan de producten in de webshop of vraag naar de brochure die beschikbaar is in de salon.

Jeannette


*) Bij langdurig gebruik (zoals iedere dag, de hele winter lang) zou een Contact Dermatitis kunnen ontstaan (ontsteking van de huid/Contact Eczeem/huid irritatie). Hierover kun je meer lezen in een artikel uit de national library of medicine. Overigens geldt deze huidreactie voor meer producten zoals bijvoorbeeld ook zonnebrandcrème. Op het oog een contradictie, je smeert je goed in tegen huidschade en dat zou dan schadelijk kunnen zijn. Zoals voor zoveel dingen geldt; gebruik het met mate, dan kan het geen kwaad en voorkom je dit soort dermatologische problemen.

error: Content is protected !!